Premis de les Creus de Maig 2018

0
353

La Junta de festes Nostra Sra. dels Desamparats i la Associació Festes en honor al Santissim Crist de Natzaret es porten els primers premis de cada categoria.

Al marge de la pressió institucional i econòmica a la qual segueix sent sotmès El **Rat Penat, la tradició de les Creus de Maig tornaria un any més als carrers de la ciutat de València de la mà de l’entitat cultura, en forma de 49 propostes que finalment quedarien en 47 per l’eliminació del concurs de dos d’elles al no estar en plantades a l’hora de pas del jurat.

Sense una dotació econòmica ni en premis que aconseguisca la inversió, les comissions falleres segueixen sent majoritàriament la base central del concurs, els qui al costat de la resta d’entitats es baten el coure per a aconseguir l’honor del premi.

En la present edició la relació de premiats seria la següent:

Secció A
1º – Junta de festes Nostra Sra. Dels Desamparats (Diploma i 500 €)
2º – Falla Plaça la Creu-Els Angels (Diploma i 250 €)
3º – Falla Mestre Gozalbo-Comte d’Altea (Diploma i 125 €)

Secció B
1º – Associació Festes en honor al Santissim Crist de Natzaret (Diploma i 200 €)
2º – Falla Lluis Lamarca-Velázquez (Diploma i 150 €)
3º – Falla Archiduc Carles-Xiva (Diploma i 100 €)

El jurat triat a aquest efecte va voler lliurar tres esments honorífics a les creus de la secció B plantades per la Falla Bisbe Jaume Pérez-Lluis Oliag, Falla Jacinto Benavente-Regna Dª Germana i Parròquia Sagrat Cor de Patraix.