El Balcó de 7 Televalencia durant la Mascletà

0
653

Indumentaristes, un cuiner famós i polítics han sigut els primers convidats del Balcó de l’Ateneu per gaudir de la mascletá,

El calendari de mascletaes s’inicia hui amb el primer tret i molts han sigut els amics que han volgut acompanyar-nos durant la primera retransmissió d’aquestes Falles2019.

El calendari de mascletaes s’inicia hui amb el primer tret i molts han sigut els amics que han volgut acompanyar-ens durant la primera retransmissió d’aquestes Falles2019.

Entre els convidats més destacats amb els quals hem comptat avui , es troben els indumentaristas Elisa de Peris Roca orfebres i els amics Guillermo i Javier del Taller de Flor d´Aigua i Flor de Cotó, acompanyats de l’ànima **máter de l’empresa Josefina, que estaven d’enhorabona perquè la Fallera Major de València, Marina Civera Moreno, estrenava vestit i pintes de les signatures d’indumentària, també pas Carmen **Asins dels Barraques.

També ens ha visitat l’amic Toni Carceller finalista de la sisena edició del Programa Masterchef, que ens ha parlat de gastronomia. Així com Juan Morales i Raul Gil de la Clínica de medicina estètica IVA, Vicente Montolio de **Ferto.

La clau política l’ha posada el regidor del grup Municipal Ciutadans, Manolo Camarasa que ens ha parlat de la situació actual de la festa fallera; i el diputat Nacional i President de la Ruta Internacional de la Seda, Jose Mª Chiquillo que tampoc ha volgut faltar a la cita i ens ha brindat el seu suport i agraït el treball que 7**Televalencia realitza en pro de la festa fallera.