El ‘Circ Raluy Legacy’ visita per primera vegada València

0
667

L’espectacle compta amb un elenc d’artistes internacionals i amb l’actuació del campió del món de freestyle Iya Traoré.
El “Circ Raluy Legacy” desembarca per primera vegada a València,encapçalat per Luis Raluy, amb un espectacle que combina la tradició i l’esperit de l’autèntic circ amb les últimes innovacions tècniques i una posada en escena molt cuidada. Un xou que com afirma la responsable del mateix Luisa Ramirez, és un espectacle per a xiquets que cap adult hauria de perdre’s.

L’espectacle combina la senya d’identitat que acompanya la família des dels seus inicis, com els seus reformats carruatges de principis de segle o el “hotel amb rodes”, amb una línia més avantguardista que es reflecteix tant en les actuacions que s’incorporen com en les múltiples formes de viure l’experiència circense.

Amb la seua aposta pel classicisme i la modernitat, el “Circ Raluy Legacy” posa de manifest la devoció familiar per mantenir en evolució una tradició que ja concerneix a cinc generacions.

El circ compta amb algunes de les figures més clàssiques de les arts circenses com a acròbates, “clowns” o equilibristes, a més de comptar enguany amb el campió del món de “freestyle”: Iya Traoré.