Les Falleres Majors de València llancen un doble missatge: “ànims i superació per a tots i esperança i força per a les falleres i fallers”

0
68
Consuelo Llobell i Carla García a tot el col·lectiu faller: «Gràcies per no abandonar, per fer costat a una festa que us necessita més que mai»
 
Les FFMMV llancen un doble missatge: ànims i superació per a totes les persones que pateixen la Covid, i esperança i força per a les falleres i fallers
 
Les Falleres Majors de València, Carla García i Consuelo Llobell han atés hui dimarts, de manera telemàtica, als mitjans de comunicació uns dies després de conéixer la notícia de la cancel·lació de la festa fallera al mes de març. La decisió es va veure reflectida en les conclusions a les quals va arribar la taula de treball coordinada entre els agents fallers i la secretària autonòmica de Salut Pública, Isaura Navarro.
La Fallera Major de València, Consuelo Llobell afirmava: «La decisió l’esperàvem, no va ser com fa quasi un any, al març de 2020. És dolorosa, però hem de traure forces i amb prudència, esperar que millore la situació i tindre així esperança per celebrar la setmana fallera. Sabem que no serà com sempre, però si serà més esperada que mai. Vull enviar un missatge d’ànim a totes les persones que lluiten contra el virus des d’on siga, perquè desitge que puguem tornar a estar tots junts».
 
Per la seua part, la Fallera Major Infantil de València, Carla García, se sumava a les paraules de Consuelo: «Jo vull enviar molt d’ànim, perquè tots junts tenim molta força, i esperem la setmana fallera amb més ganes que mai». Tant Carla com Consuelo, s’han referit també a les 24 xiquetes i dones que componen la Cort d’Honor, ja que han sigut i són un pilar fonamental per a elles.
 
Les màximes representants de la festa també han llançat un missatge a les i els membres de Junta Central Fallera durant el Ple extraordinari celebrat aquest dimarts. La Fallera Major Infantil de València, Carla García, ha destacat que «per davant de la il·lusió està la salut». «El més important és poder celebrar les Falles en qualsevol moment amb tots i totes. Hem de tindre paciència, ser responsables i continuar complint i demostrant que som una festa segura», ha assenyalat.
 
Per la seua banda, la Fallera Major de València, Consuelo Llobell, s’ha dirigit als artistes fallers, pirotècnics, indumentaristes, floristes, músics, orfebres «i tants professionals que treballeu per fer any rere any la nostra festa més gran». «Gràcies per no cansar-vos mai i per estar sempre al nostre costat», ha valorat.
 
També ha enviat un missatge a tots els representants de les diferents comissions, falleres majors, falleres majors infantils, presidents i presidentes majors i infantils. «Sé com us sentiu ara mateix, però la nostra esperada setmana gran arribarà», ha afirmat. Al mateix temps, ha afegit: «Fallers i falleres de totes les comissions: gràcies per no abandonar, per fer costat a una festa que us necessita més que mai. Hem de defensar que som Patrimoni de la Humanitat, hem de lluitar perquè la flama de la nostra festa no s’apague mai».
 
«La vacuna ens ha donat esperances perquè en uns mesos puguem tindre Falles. Per això us demane que fem les coses bé, que continuem sent responsables i complint totes les mesures de seguretat», ha insistit la Fallera Major de València.
Finalment, ha remarcat: «M’agradaria enviar un missatge d’ànim i força a totes les famílies que han patit o estan patint la pitjor part d’aquesta pandèmia, i també a tots i totes els que estan en primera línia. Sou, sens dubte, els nostres majors herois».
Forografies: Armando Romero (JCF)