El Grup Municipal Popular exigeix de manera immediata la rectificació pública de l’alcalde

0
272

Félix Crespo: És un menyspreu i una falta de respecte inaudita del President nat de Junta Central Fallera, quan la Interagrupació de Falles sol·licita que assistisca a l’Assemblea de presidents de falla i addueix que ‘jo tinc molta pesca’ per a dedicar-se a ‘aquests tems’.

I ha afegit que: “Amb aquesta afirmació demostra que les falles solament li han servit quan ha tingut interès. Segurament quan brinde en el seu despatx en particular amb membres de Compromís quan van ser declarades Patrimoni Immaterial de la UNESCO para fer-se la foto o quan es va prestar a la fotografia de la planta ‘al tombe’ possiblement per a aqueixos dos moments no va tenir tant treball i si va voler aprofitar-se del treball del col·lectiu faller o d’artistes fallers”.

L’alcalde acusa als enquestats de mentir, quan manifesta que ‘moltes dels cuses que s’han dit respecte a preguntes que s’han fet són senzillament falses’. Així mateix, presumeix que l’alcalde ‘no és dedica a apagar tronaes en un got d’aigua’, en una parenceria de supèrbia, autoritarisme i menyspreu més absolut a un col·lectiu representat per quasi cent mil homes i dones que es dediquen a treballar per aquesta festa.

Crespo ha afegit que “en el got d’aigua si ha ocorregut alguna cosa i ha sigut que ha caigut l’última gota que ha desbordat la paciència de tot un col·lectiu que ja està fart de tanta ingerència i menyspreu a una festa que porta lustres fent-se possible any rere any sense la presència d’aquests dos càrrecs polítics”.

El regidor del Grup Municipal Popular Félix Crespo, ha exigit “de manera immediata que l’alcalde i president nat de la Junta Central Fallera rectifique públicament les declaracions que ha realitzat aquest matí als mitjans de comunicació, per constituir un atac directe i irresponsable cap al col·lectiu faller que porta patint durant dos anys menyspreus del president i regidor Fuset, al que ara arreplega el testimoni del menyspreu el Sr. alcalde”.

L’edil popular ha denunciat que “el món faller no es mereix el menyspreu que estan rebent durant aquests dos anys del tripartit i en particular de Fuset i Ribó. És insultant les maneres i maneres de dirigir-se a un col·lectiu sent l’únic artífex de l’obtenció de la declaració de la UNESCO, no es veu més que utilitzat per a promoció a conveniència dels components de Compromís”.

Són multitud de persones i missatges de valencians i fallers que s’estan dirigint, aquestes últimes hores, als regidors del nostre Grup Municipal enfadats i amb un evident malestar per aquestes declaracions, com així també ho estan reflectint en les diferents xarxes socials. “Estan provocant divisió i enfrontament entre els propis fallers, trencant una pau social que sempre ha existit. En comptes de millorar la gestió en temes com les subvencions, les autoritzacions, la tramitació administrativa i punts altres problemes, Ribó i Fuset solament s’estan dedicant a fer-se fotografies, selfies i llançar declaracions despectives i displicents cap als fallers”.

Per a finalitzar Crespo ha exigit que “l’alcalde Ribó no pot escoltar exclusivament a una part, quan ni tan sols ha rebut l’escrit de la Interagrupació, primer ha de llegir l’escrit i en conseqüència que atendre la seua petició que els fallers puguen veure al seu president nat enfront d’ells per a explicar-li cara a cara el seu desacord amb la gestió que s’està realitzant per part de Fuset. L’alcalde que tant alardea d’atendre als ciutadans en el seu despatx i en programes de radi, bé podria dedicar mitja hora a escoltar als presidents de falla que representen la veu de tot el col·lectiu faller. De no fer-ho demostrarà una vegada més que la seua política és pura demagògia, fum i falta de sensibilitat pels problemes que estan ocorrent en la ciutat.

Per a finalitzar Félix Crespo ha manifestat que “s’ha demostrat que no volen a aquesta festa, i el més raonable per a tots és que es facen a un costat i deixen pas a gent que l’estime, la conega i abans de res i sobretot respecte a la festa i als homes i dones que la fan possible dia a dia amb molt sacrifici”.