La localitat de Faura acull la III Trobada Fallera

0
735

La localitat de Faura va acollir diumenge passat, 20 de novembre, al matí, la tercera edició de la Trobada Fallera que, anualment, organitza la Federació Junta Fallera de Sagunt. El parc de La Canaleta i contornada es van omplir d’integrants de les diverses comissions falleres del Camp de Morvedre que van acudir a este municipi de la Mancomunitat dels Valls per a participar en una jornada d’agermanament i gaudi, sobretot, per als més menuts.

D’esta manera, en esta jornada, que va estar presidida per les Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Raquel Martín Genovés i Ana Isabel Daurat Capsí, junt amb els seus Talls d’Honor, es van donar cita més d’una vintena de comissions del Camp de Morvedre els que van muntar els seus llocs perquè tots els xicotets, tant fallers com no, disfrutaren realitzant una sèrie de manualitats. Marcapáginas, adorns per a l’arbre de Nadal o xicotets ninos de neu van ser algunes de les activitats que van poder fer.

Així mateix, també es va aprofitar esta setmana per a realitzar el tradicional concurs de dibuix infantil que organitza la delegació de Cultura de la Federació Junta Fallera de Sagunt i en la que van participar una gran quantitat de xicotets de les diverses comissions.

Posteriorment, com ja succeïra en anys anteriors, es va dur a terme, en el propi parc de La Canaleta, una menjar de germandat preparada pels integrants de la falla Vila de Faura els que van donar a degustar, a tots els presents que van comprar els seus respectius tiquets, una olla valenciana.