El Mocador dóna íntegrament la dotació econòmica del premi a la falla més igualitària de Sagunt 2019 a “Amigues Supervivents”

0
326

El passat exercici faller els llaços d’unió entre la falla i el col·lectiu que lluita contra la violència de gènere, va anar d’un gran equip de persones amb el mateix objectiu, i al seu torn, es va crear una gran amistat.

María Gaspar, responsable de l’àrea solidària i Remei Monzó delegada d’igualtat afirmen:” és el pas més coherent que podíem realitzar, al cap d’un any col·laborant amb elles. Conèixer la seva tasca i algun cas personal et fa molt sensible amb la causa, són unes valentes i molt maques per dins i per fora”. A proposta de les esmentades falleres el col·lectiu faller saguntí, en reunió extraordinària, van aprovar per unanimitat la donació.

Per la seva part Mayte Lafuente, en representació de l’ONG “Amigues Supervivents” afirma: agraïm a la Falla El Mocador la seva gran aportació social i econòmica, totes i tots units hem de lluitar contra aquesta xacra de la societat. És un exemple tot allò que han realitzat durant tot l’any, els seus monuments igualitaris, la seva gala musical solidària i igualitària i d’altres activitats realitzades”

La dotació econòmica de 500 € es dóna perquè el col·lectiu de dones segueixi amb la seva lluita i objectius.