El ple de JCF ratifica el programa de festejos 2021

0
127

Tot seguit, s’ha fet efectiva la constitució de Junta Central Fallera per a l’exercici faller 2021/2022. La Secretària General ha nomenat als Delegats i Delegades de Sector; i el President de Junta Central Fallera a nomenat als vocals de lliure dessignació, conformant les diferents delegacions que formen JCF.

Secretaria General: Carmen Blasco Lucas

Coordinadora General: Carmen Martínez Ferrer

Vicepresidència 1ª: Cristina Estévez Mariñas

Vicepresidència 2ª: Amparo Sospedra Tarazona

Vicepresidència 3ª: María Tomás López

Vicepresidència 4ª: Lucía Morales López

Vicepresidència 5ª: Inma Guerrero Bolinches

Assessor del President: Javier Tejero Zabal

Constituïda JCF; Galiana ha expressat en l’informe de Presidència: “Per a mi és un orgull continuar dirigint una festa tan gran com esta. Donar la benvinguda a la gent que comença. Un treball doble: dissenyar i treballar als actes, i treballar en un exercici faller” A més, ha informat que el 12 de juny es celebraran les Gales de la Cultura; el 29 de maig el lliurament de premis dels campionats esportius al Complex la Petxina; i el 30 de maig a la Sala Canal els de dominó i parxís. Amb tot, ha desitjat sort a totes i tots.

El Ple ha aprovat el programa de Festejos 2021. A més, s’ha aprovat la proposta del sector Patraix sobre els representants infantils. Ara passarà a l’Assemblea de presidentes i presidents de falla. A favor: 22 vots. En contra: 19 vots. Abstencions: 24 vots.