El PP adverteix: “Ribó i PSOE deixen a les fosques el comerç de la ciutat per Nadal i demà consumisquen l’apagada”

València inverteix en llums de Nadal 100.000 euros enfront dels 3,1 milions d'euros de Madrid, els 1,7 milions de Barcelona, Màlaga 532.000 euros, Vigo prop de 800.000 euros o Zaragoza amb 700.000 euros 


0
46

El regidor del PP, Santiago Ballester, ha tornat a denunciar la falta de previsió del Govern de Ribó i PSOE que “deixen a les fosques al comerç de la ciutat aquest Nadal”. Ribó té previst realitzar aquesta setmana l’encès oficial de les llums de Nadal, encara que segons el regidor del PP caldria cridar-lo més “l’apagada nadalenca de Ribó”, perquè l’any més difícil per al nostre comerç “el govern no ha estat a l’altura per a donar-li suport en el moment més complicat dels nostres comerciants i els ha deixats abandonats. Arriben tard i malament, mentre en tota Espanya es van encendre el cap de setmana passat com a suport al comerç, som els últims i damunt amb la il·luminació més pobra d’Espanya per darrere d’altres ciutats menys importants com Vigo, Saragossa o Màlaga”, explica.

A més, Ballester ha recordat que enguany no s’augmenta la il·luminació nadalenca en les zones comercials dels barris de la ciutat ni en la plaça de l’Ajuntament. Proposta que va portar a la comissió d’Hisenda el Grup PP per a donar suport al comerç de la ciutat que ha vist reduir les seues vendes per la crisi provocada pel COVID 19, però que va ser rebutjada per Compromís i PSOE. Ballester també ha assegurat que “es deixarà a les fosques la ciutat quan més els necessita el nostre comerç per a augmentar les vendes. Som la tercera ciutat d’Espanya i amb un pressupost de 100.000 euros per a les llums de Nadal estem a la cua de tota Espanya en inversió”. València només invertirà per a la il·luminació Nadalenca 100.000 euros enfront dels 3,1 milions d’euros de Madrid, els 1,7 milions de Barcelona, Màlaga 532.000 euros, Vigo prop de 800.000 euros o Zaragoza amb 700.000 euros.

Tampoc hi haurà pista de gel aquest Nadal en la plaça de l’Ajuntament. Per això, des del Partit Popular demanen a Ribó i als seus socis del PSPV que “recapaciten i accepten la proposta que va realitzar el PP d’augmentar amb una nova partida la il·luminació als carrers de la ciutat”, de no ser així, Ballester es reitera en què en el moment “més difícil per al nostre comerç el Govern de Ribó i PSOE els han deixats abandonats”.