El Museu de la Setmana Santa Marinera acull “Retalls d’un Divendres Sant en el Grau”

0
645

El Museu de la Setmana Santa Marinera de València “Salvador Caurín” acollirà des de dijous que ve 3 d’octubre i fins al 31 de desembre l’exposició “Retalls d’un Divendres Sant en el Grau” de l’artista Pedro Molero.

Amb aquesta mostra, l’artista nascut a Requena, conclou la seua mirada personal sobre la Setmana Santa Marinera que es va iniciar l’any 2016 amb l’exposició fotogràfica dedicada a les celebracions semanasanteras del Cabanyal.

L’exposició, que s’inaugurarà el dijous 3 d’octubre a les 20.00 hores, reflecteix la mirada personal d’un artista que fotografia amb una destacada sensibilitat que matisa i engrandeix després amb un àrdua labor de tractat digital perceptible en cadascuna de les obres que componen el seu extens treball.

Nascut a Requena, Pedro Molero es va iniciar per casualitat en el món de la fotografia. Infermer de professió, va anar la seua afició a la música el que li va portar a convertir el seu hobby en art. Els seus primers treballs van tenir com a protagonista al cantant Loquillo, a qui ha seguit durant tota la seua carrera professional. No obstant això, va anar el seu amor a la cultura festiva i al patrimoni històric-artístic-tradicional el que va portar a Pedro Molero ha convertir la seua afició en art.

“Paeando per Requena” és la primera de les numeres publicacions de Pedro Molero que inclou entre les seues obres llibres, col·lecció de làmines, cartells i des de l’any 2015, el calendari del Corpus. La “festa grossa”, la seua vistositat, la seua història i la seua lluminositat queda plasmada en cadascun dels diferents treballs que des de l’any.. ha realitzat l’artista requenense que també ha publicat obres en col·laboració amb altres figures de reconegut prestigi com l’escriptor, polític i cantant ja mort José Antonio Labordeta.

Molero també ha col·laborat amb el periòdic Levante-EMV, l’ajuntament de Jaca, Osca, Albalat dels Sorells, Algemesí, Mora de Rubielos, Sabiñánigo i fins i tot la localitat francesa de Oloron-Saint Marie.

Dijous que ve 3 d’octubre a les 20.00 h el Museu de la Setmana Santa Marinera de València Salvador Caurín acollirà una nova exposició fotogràfica en la qual Pedro Molero oferirà la seua perspectiva artística sobre les celebracions de la Setmana Santa en el Marítim.