Els concerts de Falles tornen a l’Albereda: dates, artistes i com aconseguir entrades gratis

0
374

Després de dos anys suspesos per les mesures sanitàries, els concerts de Falles tornen el 10 i l’11 de març a València. En concret, al seu mític emplaçament en el Passeig de l’Albereda. El festival, impulsat per l’Ajuntament i AMSTEL, comptarà amb un renovat format de dues jornades de 8 hores de música en directe.

Des de les 18.00 fins a les 03.00 hores es podrà gaudir d’un cartell replet de grups nacionals i locals. El divendres 10 de març actuaran grups com Fangoria, Miss Cafeïna, L’Habitació Roja, Nancys Rosses o Chimo Bayo. El dissabte el cartell l’encapçalaran grups locals com els valencians ZOO i La Fúmiga. També estaran aqueixos dies el duo còmic, format per Carlos Areces i Anníbal Gómez DJ.

COM CONSEGUIR LES ENTRADES

El recinte del Passeig de l’Albereda comptarà amb un aforament de 15.000 persones per a cadascun dels dies. En relació a les entrades, 5.000 seran repartides de manera gratuïta pel consistori i 10.000 a través d’Amstel.

Des de l’1 de febrer, les invitacions es podran aconseguir mitjançant una promoció en locals d’hostaleria i punts de venda d’alimentació. En locals d’hostaleria, es rebrà un codi pin per cada botella d’Amstel consumida. S’hauran d’acumular dos d’aquests codis per a introduir-los en la web i rebre així la invitació.

En el cas d’alimentació, per 6 euros comprats de productes Amstel es donarà una invitació. Hauran de pujar a la web el tiquet per a canviar-lo fins a completar-se l’aforament màxim permès. Per a aconseguir entrada cal ser major d’edat i es donaran fins a esgotar existències.

CARTELL CONCERTS FALLES 2023

Fangoria, el grup creat per Alaska i Nacho Canut, encapçalarà el cartell del 10 de març. Miss Caffeina és un dels grans referents de l’escena indie pop-rock nacional dels últims anys. El grup de L’Eliana, L’Habitació Roja, serà un altre dels plats forts d’aquest primer dia. Jorge, José, Pau i Marc posaran tot el seu poder per a oferir un xou on el públic podrà ballar i cantar moltes de les cançons que han marcat a tota una generació.

Així mateix, l’eclético grup liderat per Mario Vaquerizo, Nancys Rosses, oferiran un xou desenfadat que farà vibrar al públic. La festa i el ball tindrà un moment molt especial amb l’actuació de tota una referència de les discoteques valencianes com Chimo Bayo, una figura clau del techno espanyol dels 90. El cartell d’aquest dia es completa amb les propostes de Fat Gordon, La Luisi, Marien Baker i Tania Bayo.

El dissabte 11 de març el plat fort són ZOO. Es tracta d’un grup de Gandia que ha omplit recintes a Madrid i Barcelona. ZOO és a més un referent de la música actual en valencià. Junt ells, estaran en l’escenari La Fúmiga, un altre dels grans representants de l’escena valenciana. Les seues melodies festives, que mesclen la música de banda amb l’alternativa, farà esclatar de goig al públic. Tal com ha assenyalat Galiana ”enguany hem volgut fer una aposta per la música en valencià».

La festa, l’humor i el ball estaran assegurats amb Anníbal Gómez i Carlos Areces, els components d’Ullet Calor. El duo desplegarà una sessió màgica on conflueixen múltiples estils musicals. En l’escenari també encendran les Falles proposades musicals com Nonai Sound, Pupil·els, Prod DJ, Colomet, DJ Lauder, Salva Gómez o Víctor Pérez.