La Llar del Fil: el bon fer i vestir de les festes

0
933

Aquesta firma valenciana combina l’artesà i tradicional amb el modern i innovador, la qual cosa l’ha convertit en la una de les més capdavanteres del sector de l’indumentarisme.

L’elegància i la comoditat són dos adjectius que van units a l’hora de lluir un vestit regional valencià. I una de les claus és el cancán, per a donar-li el vol necessari i de la caiguda perfecta. Tradicional i imprescindible peça que treballen a la perfecció en una de les firmes referents del sector de l’indumentarismo: La Llar del Fil

Fàbrica tèxtil, situada en el municipi valencià de Tavernes de la Valldigna, i dedicada al disseny i la fabricació de tota classe de peces pròpies de l’artesania valenciana, especialment cancans. Un antic camp de pilota valenciana s’ha convertit ara en l’espai on els seus dissenyadors i mestres de la costura treballen per a vestir amb materials d’alta qualitat, teixits inigualables i perfectes, a les representants de les festes.

Combina l’artesà i tradicional amb el modern i innovador, la qual cosa els ha convertit en la una de les empreses més capdavanteres del sector. I ens mostren, in situ, les seues novetats

Però amb el seu adn de creativitat, enguany ha llançat al mercat dos productes novedosos: el xubasquer per a la protecció de les faldilles i les bruses.

Les seues peces, treballades amb la màxima cura, són autèntiques obres d’art dissenyades per a afavorir i realçar les tradicionals indumentàries.

La Llar del Fil és alta costura, creacions que desprenen elegància, comoditat i, com no, disseny.