Els festers trien al Jurat de les Belleses del Foc d’Alacant 2017

0
678

En la vesprada del dijous 9 de febrer ha tingut lloc l’Assemblea General de Foguerers i Barraquers en la qual s’han triat els membres del jurat responsables de triar a les pròximes Belleses del Foc d’Alacant i els seus Dames d’Honor per a l’any 2017. Els encarregats de triar les representants adultes del foc triats per la Federació dels Fogueres de Sant Joan han sigut Hermínia Galán, Dama d’Honor de la Bellesa del Foc d’Alacant 1994; Emilio Carretó, president de la Federació Alacantina de Moros i Cristians; Natalia Orts, exmembre de la Federació dels Fogueres de Sant Joan; Carme Brotons, restauradora; Verónica Martínez, delegada de Belleses i Fran Martínez, director d’Infogueres.

Pilar Rodríguez de la Foguera Benalúa; María José Artiaga de la Foguera Plaça de Santa Maria i Desireé Ruiz de la Foguera Plaça d’Alger han sigut triades per l’assemblea com jurat adult.

Enguany serà la primera vegada que les representants infantils seran triades al complet pels membres del jurat que estarà compost per Fernando Miquel, professor de Magisteri d’Educació Física i Mestre de Valencià; Enrique Torres, exmembre de la Federació dels Fogueres de Sant Joan; Núria Javaloyes, Dama d’Honor de la Bellesa del Foc Infantil d’Alacant 2004; Arantxa Cortés, delegada d’Infantils; Arantxa Sánchez, mestra d’Educació Infantil i Laura Vaig ferrar, terapeuta familiar.

L’assemblea de foguerers i barraquers ha decidit amb els seus vots que Anabel Ortega de la Foguera Altell Sud, Andrea Ródenas de la Foguera Altell i Marta Suárez de Gran Via Sud completen el jurat infantil.