Els granaders del Grau celebren per segon any la Via Dolorosa

0
140

La Confraria de Granaders de la Verge dels Dolors del Grau celebrarà aquest diumenge, dia 5, per segona vegada la processó penitencial Via Dolorosa com a preparació per a la Setmana Santa. Començarà després de finalitzar la missa prèvia de les 19 hores en la parròquia Santa María del Mar (plaça del Tribunal de les Aigües, s/n), on actuarà el cor de la confraria.

En aquesta processó, la imatge titular d’aquest col·lectiu, La nostra Senyora dels Dolors, eixirà vestida d’hebrea amb un vestit (mantell blau cobalt i túnica granada) confeccionat pel dissenyador valencià Miguel Biscaí. La Verge serà portada a coll per la quadrilla dels anomenats homes de tron. Es faran set parades en les quals els Cantors de l’Aurora de Vinalesa interpretaran els Set Dolors de la Verge.

Segons ha informat l’entitat, en aquesta processó pot participar tothom que ho desitge i les senyores, si ho desitgen, poden anar amb teula i mantilla. A més aqueix dia se celebrarà la segona Jornada del Tambor, per la qual cosa tot aquell que sàpia tocar aquest instrument i tinga un pot acompanyar durant el recorregut de la processó. En aquest sentit, ‘Veuen a acompanyar a María en el seu camí cap a la creu’ és l’eslògan de la processó.