Els Ninots Indultats 2017 ja formen part del Museu de l’Artista Faller

0
131

Ceballos & Sanabria i l’equip de Manolo & Cia van estar presents en l’acte d’entrega.

Dos nous ninots arriben al Museu de l’Artista Faller de València per a quedar-se. Les figures que entren a formar part de la col·lecció han sigut triades d’entre els centenars de propostes que els artistes fallers van presentar en la passada edició de l’Exposició del Ninot 2017.

Un comité d’experts, designat pel Gremi Artesà d’Artistes Fallers, van triar dos propostes que es van salvar de les flames el passat 19 de març:

– “Dibuixant un somni. Tribut a Walt Disney. Cendrosa 1950” de José Luis Ceballos, que es va plantar en la Falla Comte Salvatierra-Cirilo Amorós.

– Ninot de la Falla Municipal 2017: València, Ca la Trava, obra de Manolo García i equip de col·laboradors, concretament la Figura hiperrealista de Víctor Pellicer, obra de Manolo Algarra.

L’acte va ser conduït per la directora del Museu, Pilar Lluna i va estar present part de la directiva gremial (encapçalada pel seu Mestre Major, José Ramón Espuig).

Van assistir a l’acte les Falleres Majors de València 2017, Raquel Alario i Clara Mª Parell.

Tant José Luis Ceballos com Manolo Algarra van agrair al Comité d’Experts la seua elecció. Per a ambdós és un honor que un dels seus treballs forme part d’un Museu amb tanta història i amb obres de grans artistes.