Enrique Real Martínez, primer Premi ‘Paco Carsí’

0
250

Sandra Gómez ha anunciat que Enrique Real Martínez, primer President de Junta Central Fallera de la democràcia, era el guardonat de la primera edició del Premi ‘Paco Carsí’

El tradicional esmorzar faller organitzat pel PSPV-PSOE de València, ha tingut enguany amb una novetat, la creació del Premi ‘Paco Carsí’ a la trajectòria fallera.  ‘Paco Carsí ha sigut un referent i un dels millors ambaixadors que ha tingut el nostre partit en el món de les Falles’ ha assegurat Sandra Gómez.

L’acte ha comptat amb la presència del President de la Generalitat, Ximo Puig, qui ha animat a tots els fallers i falleres ‘a viure amb màxima intensitat aquestes Falles perquè són un moment irrepetible’. Gómez, tanmateix, ha afirmat que ‘és moment de ‘germanor’, festa i il·lusió’.

Davant més de 150 representants fallers de la ciutat, la Secretària General dels socialistes de València ha assegurat que per a l’any que ve proposarà a la Junta de Govern ‘que s’avancen tots els terminis perquè es lliuren tots els permisos necessaris amb major antelació i evitar les presses d’última hora tal com ocorre en l’actualitat’. ‘Volem que els fallers es dediquen únicament a gaudir de la festa’ ha indicat Gómez.

La Secretària General ha posat l’accent en la necessitat de seguir ‘cuidant les Falles perquè últimament han estat en el focus de la polèmica i això no és bo per a la festa ni tampoc per als fallers en general’. Per això, ha demanat ‘major voluntat de consens, amb una estratègia definida i amb més planificació’.

Enrique Real Martínez, primer Premi ‘Paco Carsí’

La primera edició del Premi ‘Paco Carsí’ a la trajectòria fallera ha sigut concedit a Enrique Real Martínez, primer President de Junta Central Fallera de la democràcia. Enrique, que no ha pogut assistir, ha fet arribar unes paraules agraint aquest reconeixement perquè tal com ha indicat se sent molt volgut i abrigallat per tot el món faller.