Esther Ayora fou exaltada com a Fallera Major 2017 de Sevilla – Dénia

0
348

La Sala Russafa va acollir la representació de l’apropòsit “Cròniques Falleres” amb el qual la comissió va retre homenatge a la seua Fallera Major.

La comissió de la falla dels carrers Sevilla, Dénia i Germanies va realizar dissabte passat, 4 de febrer, la solemne presentació de la seua Fallera Major 2017, la senyoreta Esther Ayora i González a la Sala Russafa de València.

A tal efecte, les i els components de la comissió van posar en escena l’apropòsit “Cròniques Falleres”, amb el qual participaren dins del concurs de presentacions organitzat per Junta Central Fallera per a les Falles de 2017. Una posada en escena què la comissió va buscar fóra del gust de la seua Fallera Major, sense deixar de banda la comèdia, la crítica, i l’humor àcid què tant els agrada devessar a les falleres i els fallers de la comissió russafenya. La campanya de les Falles com a Patrimoni Cultural Immaterial, el Teatre Faller, les Falles Municipals 2017 o l’histrionisme d’una mare qualsevol de Fallera Major Infantil, amb la interacció del públic, conformaren un conjunt d’escenes què desembocà a un final inseperat.

Així, en poc més d’una hora i mitja les falleres i els fallers de la comissió exaltaren a la que és la seua representant per a aquest exercici. Esther, visiblement emocionada, va rebre la seua banda acreditativa de mans del president de la comissió, Andrés García, i el seu germà, Fran Ayora, va ser l’encarregat d’exercir de mantenidor en una vesprada molt dessitjada tant per la protagonista com per a la resta de “sevillanes” i “sevillans”.