Exitoso desfile ‘compartir está de moda’ per a Casa Caridad

0
228
Les protagonistes sobre la passarel·la han sigut les Falleres Majors de la Secció 1ªA així com Falleres Majors de València d’anys anteriors

El Corte Inglés i la Federació de Falles 1ªA ha organitzat la desfilada “Compartir està de Moda” que han tingut lloc aquesta vesprada en la Sala Exposició de l’Hotel Westin València. En lloc de models professionals, les protagonistes sobre la passarel·la han sigut les Falleres Majors de la Secció 1ªA així com Falleres Majors de València d’anys anteriors, les que han lluït la moda primavera d’El Corte Inglés. La desfilada s’ha realitzat a benefici de Casa Caridad.
L’objectiu és aconseguir una furgoneta isotèrmica per a l’ONG del poble valencià. Aqueix és el repte que va anunciar a principi de temporada la Federació de Falles de 1ªA, i que compta amb el suport de l’Hotel Westin, Álvaro Moliner i El Corte Inglés. Les més de 400 persones assistents a la desfilada han contribuït amb l’import íntegre de la seua entrada a la consecució d’aqueix objectiu.
Les models d’honor en la desfilada solidària han sigut les tretze Falleres Majors de 1ª Secció A, les deu Falleres majors d’anys anteriors, que han mostrat les marques pròpies més exclusives de Moda d’El Corte Inglés. A més, han assistit cares conegudes del món de la moda, tals com Jaime Guillen Badia (Mestres de la Costura) i la directora-gerent de Casa Caridad Guadalupe Ferrer.