Félix Crespo: “Fuset presenta la pàgina web de festes després de quasi dos anys de la seua contractació”.

0
375

“Existia una pàgina web, que l’actual govern i després de la inversió realitzada, va decidir no actualitzar per a contractar a altres empreses i una nova web”.

 “Aquest Grup Municipal ha provocat la presentació de la mateixa, després de realitzar preguntes sobre la web, el passat 11 de juny a la Comissió de Desenvolupament Humà”. (s’adjunten)

· “Confiem que aquesta nova web no siga una altra plataforma per a la promoció del propi regidor de cara a eleccions, com està succeint en la web de Junta Central Fallera, on s’incorporen més fotos d’ell, que de les Falleres Majors de València”.

El regidor del Grup Municipal Popular, Félix Crespo, després de la presentació de la nova web ha volgut deixar manifest, “que aquest Grup Popular sempre estarà a favor i recolzarà tota iniciativa que vaja encaminada a la promoció i difusió de les festes i festivitats de la nostra ciutat a nivell local, provincial, autonòmic, nacional i internacional”.

Crespo ha manifestat que “no entenem com es va contractar fa dos anys a tres empreses per a realitzar la web i és ara quan es decideix presentar-la. Fuset haurà d’explicar, primer per que va desactivar i no es va actualitzar l’anterior pàgina web i en qualsevol cas, per que hem perdut aquests dos anys a disposar d’una eina més per a promocionar les festes de la nostra ciutat”.

“Una vegada més, des d’aquest Grup Municipal i dins de les labors de control i fiscalització, hem provocat i marcat l’agenda de Fuset, que després del secretisme i l’ocultació d’informació, máxime quan es tracta de diners públics, tenia dos anys amagada en un calaix la pàgina web, ja que és curiós que quatre dies després de preguntar-li sobre la mateixa, decidisca fer-la pública”, ha assenyalat Crespo.

Crespo ha indicat que “esperem que la nova web de Cultura Festiva no siga un altre òrgan propagandístic del regidor molt donat a utilitzar recursos públics per a la seua promoció política, on un dels exemples més gràfics és la web de Junta Central Fallera, així com la totalitat de xarxes socials oficials, públiques i institucionals de la regidoria de Cultura Festiva”.

PÀGINA WEB JUNTA CENTRAL FALLERA

Crespo en relació a la web modificada de l’òrgan autònom ha manifestat que “des que va arribar el tripartit al govern, el primer que va fer va ser canviar la web, moguts pel revengisme i l’odi, van retirar tots els continguts relacionats amb els períodes del govern anterior, deixant en l’oblit gràfic, notícies, continguts, fotografies, entre altres documents de: Falleres Majors, Corts d’Honor, directives de JCF, informació i notícies de Comissions Falleres -entre una altra- informació que era la història viva de les Falles, la mateixa història que ha fet possible la declaració de les Falles com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la UNESCO”.

Crespo ha afegit que “per les dades que disposem a prop un milió entre fotos i videos, des de 2003, han sigut esborrats de la web. Una persona que navegue, avui dia, per la web de Junta Central Fallera es porta la impressió de que les Falles van ser creades en 2016 i aqueix mateix any ens van declarar Patrimoni Immaterial de la Humanitat, tot un rècord de reeixida gestió express”.