Festa i Noces es celebrarà del 21 al 23 d’octubre de 2022 en Fira València

0
316

Festa i Noces, la fira especialitzada en l’organització d’esdeveniments, ja té dates: se celebrarà del 21 al 23 d’octubre de 2022 en Fira València. Així ho va decidir el comité organitzador del certamen en una reunió, en la qual es van establir les bases amb les quals treballar de cara a la pròxima edició.

També es va decidir el claim: “Festa i Noces Senars Stop”, una picada d’ullet al treball continuat del certamen, que no va parar en 2021 i que estarà molt actiu fins a la seua celebració a l’octubre.

Amb el retorn dels esdeveniments i les noces en gran, la convocatòria de 2022 de Festa i Noces tornarà amb tota la seua força i mostrarà en Fira València un aparador espectacular per a crear l’esdeveniment o les noces ideals.

Música, servei d’àpats, vestits i vestits, comunió i cerimònia, complements, decoració, experiències i fotografia, entre altres, conformaran un catàleg en directe que serà, com cada any, molt variat, amb opcions per a tots els gustos.

A Festa i Noces també tornarà l’*Espai Indumentària Valenciana, que creix i es consolida com el punt de trobada de referència del sector. El visitant podrà veure indumentària, orfebreria, cancans i sinagües, alta posticería, calçat, complements i molt més.

L’espai, que compta amb el suport del Gremi Artesà de Sastres i Modistes de la Comunitat Valenciana i del Centre d’Artesania de la Comunitat Valenciana, tornarà a celebrar la ja clàssica desfilada d’indumentària, amb les grans signatures del sector.