Fuset provoca l’enuig i malestar entre els Indumentaristas Oficials

0
742
Font: Official Press

Les xarxes s’alteren després que “l’ex-indumentarista oficial” li haja confeccionat un trage a la Fallera Major Infantil de València un mes després de l’Exaltació.

Una vegada més l’inexplicable ocorre en aquesta festa fallera. Així torna a passar amb l’estrena d’un vestit que ha lluït aquest cap de setmana Carla, realitzat per l’empresa que, en un primer moment, va guanyar el concurs oficial per a realitzar els vestits de les màximes representants, i que, més tard, va renunciar a un mes del seu lliurament al·legant que “per motius de malaltia” no podia fer front a l’encàrrec.

Crida l’atenció que, just un mes després, aquesta empresa li regale un vestit a la Fallera Major Infantil i que tinga així un espai destacat en la informació fallera, eclipsant als vertaders artífexs i valents de la festa que són tots els indumentaristas oficials.

Segons la informació que ha pogut accedir aquest mitjà, aquesta mateixa empresa ha cobrat 3.656€ més IVA, pels treballs realitzats fins al moment de la “rescissió per mutu acord”.

Malgrat no finalitzar el treball, i tenint en compte que els teixits dels vestits en alguns casos també es van haver de tornar fer i facturar a les noves empreses, l’import ascendeix a prop de 40.000€, segons Junta Central Fallera.

Resulta sorprenent que, el mateix dia 4 de desembre, l’empresa en una xarxa social assenyalara que “a partir d’aquests moments Indumentària Esperanza Pradas torna a dedicar-se en #exclusiva als seus clients i que com sempre els treballs eixiran publicats”, pese a l’anunci de la rescissió per “ motius de malaltia”.

Així mateix, algunes de les empreses oficials denuncien que aquesta empresa en qüestió va tenir un lloc preferent el dia de l’Exaltació de la Fallera Major de València el mes de gener passat, per davant dels quals si que han fet el seu treball dins del termini i en la forma escaient.