Guanyadors del concurs de Playbacks Infantil Individual

0
296

La Falla Regne de València – Císcar guanya el concurs de Playbacks Infantil Individual

La comissió es va fer també amb el Premi a la Millor Vocalització de Xiquet.

El concurs de Playbacks de Junta Central Fallera està arribant a la seua fi i amb ell, es van descobrint quins han sigut les millors actuacions d’aquesta edició. La Falla Regne de València – Císcar ha sigut la guanyadora del XXXII Concurs de Playbacks Infantils en la categoria Individual, amb una actuació que portava per nom “Missió 1 – 6 – 1”. A més, el xiquet Alejandro Vargas Resta, d’aquesta mateixa comissió, va ser guardonat amb el Premi a la Millor Vocalització de Xiquet.

En segona posició, la comissió Duc de Gaeta – Pobla de Farnals va deixar als assistents “Tocant el Cel” amb la seua representació. Tant que va rebre també el Premi al Millor Decorat i el Premi a la Millor Vocalització de Xiqueta, premi que va recaure en **Aída Marín Sanz.

La tercera posició va ser per a la falla Pi i Margall – Arturo Cervellera, amb “Teen Wolf”. En quart lloc es van quedar els membres de la comissió San José de la Muntanya – Teruel, amb la seua actuació “Un gir inesperat”. “A party on the moon” és el títol del playback de la falla Nàquera – **Lauri Volpi, que va quedar en cinquè lloc, mentre que amb “Temps de Pasqua”, la comissió Periodista Gil Sumbiela – Lliri blanc va quedar en sisè lloc.

Finalment, la falla Veneçuela – Agustín Sales i la comissió Murillo – Palomar, que van representar “Cree en tu” i “Màgia Natura”, van aconseguir el setè i vuitè lloc, respectivament.

Fotografies: Armando Romero