Gent de Falles lliura els seus premis

0
293

Onda Cero lliurarà el divendres 20 d’abril els seus premis anuals ‘Gent de Falles’ en la seua VII edició per a reconèixer la labor de persones i entitats que fan més gran la festa fallera. El premi Gent de Falles d’Honor, que cada any tria Onda Cero València, serà desvetlat durant el transcurs de la gala.

El jurat ha reconegut amb el Premi Gent de Falles Individual a José Luis Vaello per la seua amplie historial faller; el Gent de Falles Col·lectiu ho rebrà la comissió de Convent Jerusalem; el Gent de Falles a la trajectòria reconeixerà a una saga d’artistes com és la família Sáiz, fallers de Fra J. Rodríguez-Pintor Cortina; el Gent de Falles d’Art premiarà als Germans Ferrer, mestres de la fusteria artística, i el Gent de Falles de Pirotècnia distingirà a Peñarroja de la la Vall d’Uixó.

Els premis els ha atorgat un jurat format per Pepa Oliver, FMV 1990; Juan Armiñana, empresari i faller; Juanjo García, artista faller i president de Sueca-Literat Azorín; Vicente Boluda, faller de Pizarro-Cirilo Amorós; David González, faller de Plaça del Doctor Collado; Bor Peiró, director del programa Gent de Falles d’Onda Cero; Inma Royo, directora comercial de Atresmedia Radie València i Enrique Martín, director de Atresmedia Radie Comunitat Valenciana.

L’acte se celebrarà el pròxim 20 d’abril a les 20 hores en l’Ateneu Mercantil de València.