Les falles del Marítim, Patraix i Creu Coberta exalten a les seues Falleres Majors

0
32

Totes les comissions van celebrar emocionades este dia tan important

Dissabte passat 2 de febrer, l’agrupació de falles de Marítim va exaltar a les 46 Falleres Majors 2019 que formen part d’esta agrupació. Un acte celebrat al Palau de la Música en l’emblemàtica Sala Iturubi i al qual van acudir Sandra Gómez, Regidora del Grup Socialista i Primera Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de València, José María Chiquillo, President Internacional del Programa UNESCO Ruta de la Seda, MªJosé Catalá, Diputada i Portaveu adjunta en les Corts Valencianes pel Partit Popular, Lourdes Bernal, Regidora del Grup Popular a l’Ajuntament de València, Pilar Bernabé, Secretària de Cultura Festiva del PSPV, Francisco Carles, President de la Junta Major de la Setmana Santa Marinera de València, Pepe García Bosch, Vicepresident de Junta Central Fallera, Juan Bosco, Vicepresident de la Interagrupació de Falles de València, Delegats de Sector i Vicente Izquierdo, President de Aisproyec, patrocinador principal de l’Agrupació, entre altres. Acompanyades pels seus Presidents i Presidentes, les representants de cada comissió van tindre el seu moment sobre l’escenari, on van ser rebudes pel President Pepe Pastor i van rebre la insígnia corresponent.

D’igual forma, va tindre lloc l’exaltació de les Falleres Majors del sector Patraix, que va tindre lloc en el restaurant la Ferradura, i on en un emotiu acte es va donar a conéixer a totes les senyoretes que s’han convertit en representants de les seues comissions per a este 2019.

Finalment, en este cap de setmana tan intens, també es va exaltar a les senyoretes Falleres Majors 2019 de les comissions de l’agrupació de falles de la Creu Coberta, que es va celebrar en la Masia Santa Rita.

Uns actes tan importants per a les Falleres Majors 2019, que no va voler perdre’s la Fallera Major de València, Marina Civera, que va acudir acompanyada de les components de la seua Cort d’Honor a donar l’enhorabona a estes emocionades senyoretes.

Fotografies: Armando Romero.