Gómez presenta la campanya “Només en Falles l’extraordinari és normal”

0
281

La vicealcaldessa de València i secretària general del PSPV-PSOE de la ciutat, Sandra Gómez, ha presentat aquest matí la campanya de Falles dels socialistes que posa l’accent en la recuperació emocional que representa per a tota la ciutat el poder viure les festes amb “responsabilitat, però també des de la normalitat, sense la necessitat de contindre els afectes que hem mantingut a ratlla durant tota la pandèmia”. “Perquè les Falles són un esdeveniment social que serveix per a unir-nos”, ha remarcat i ha explicat que el lema de la campanya és “Només en Falles l’extraordinari és normal”.

 Segons ha explicat Gómez, es tracta d’una campanya dirigides a les xarxes socials amb la qual els socialistes apel·len a “aqueixa recuperació emocional que ens proporcionen les Falles després d’anys tan durs”. “Hem recuperat la normalitat per a retrobem com a festa i això implica fer coses que en qualsevol altra època de l’any o en qualsevol altre racó del món serien extraordinàries”, ha destacat.

Per a plasmar-lo, ha precisat que s’han plantejat diferents vídeos i imatges que apel·len emocions “extraordinàriament normals” que tornarem a viure com és “Tornar fer-te 8km al dia sense eixir a córrer”, “Tornar a no dormir en tota la nit per a anar a la despertà”, “Tornar a menjar-te mitja dotzena de xurros per a anar-te al llit, “Tornar a cuinar una paella en *mitar del carrer per a sopar”.

Sandra Gómez ha agraït també la col·laboració del cartellista Martín Forés que és l’autor del cartell d’aquesta campanya que a més, ret homenatge al poble ucraïnés a través dels colors que utilitza. La vicealcaldessa ha destacat que Forés és “un dels artistes més reconeguts d’Espanya i, per descomptat, de València, la seua ciutat natal”. Martín Forés porta tota una vida dedicada a les arts plàstiques, el cartelisme i la il·lustració i els seus treballs es poden veure tant per Espanya com el món: des de Chicago, Nova York, Londres, Paris, Ginebra, Abuja (Nigèria), Malabo, Madrid, Marbella, Salamanca i, per descomptat, la Comunitat Valenciana. Ací, a València, tenim dos clars exemples de la seua obra a Natzaret i en Sant Marcelino