Grego Acebedo i el Palau de la Música premiats per la Falla Dr. Collado

0
479

La Falla Plaça Doctor Collado distingix l’artista Gregorio Acebedo i al Palau de la Música pel seu 30 aniversari

La comissió entregarà els seus premis Llotja i Salvador Debón el 20 d’octubre a les 19:30 hores en l’àmbit cultural d’El Corte Inglés d’avinguda França.

També ha premiat al València Basket, a Aldees Infantils, a la Falla Plaça de l’Arbre, a Julio Tormo i a l’equip redactor de la candidatura Falles Unesco.

Divendres que ve 20 d’octubre a les 19:30 hores, tindrà lloc en l’Espai Cultural d’El Corte Inglés de l’avinguda de França, la XIV edició d’entrega dels Premis Llotja i Salvador Debón que organitza la Falla Plaça del Doctor Collado.

Els Premis Llotja tenen per objectiu el reconeixement d’aquelles persones o entitats que s’han significat per tindre rellevància en l’àmbit professional, social o cultural de la nostra ciutat.

Per la seua banda el premi Salvador Debón pretén premiar l’artista revelació de l’any i homenatjar a la figura de l’artista faller més rellevant que ha tingut la comissió.

Després de reunir-se el jurat compost pel president de la falla, el vicepresident de Relacions Públiques i destacades personalitats de la festa (periodistes, artistes fallers, entre altres) i després de realitzar les deliberacions corresponents, han decidit atorgar els guardons següents:

  • Premi Llotja a la Solidaritat: Aldees Infantils, pel seu 50 aniversari a Espanya.
  • Premi Llotja a l’Esport: València Basquet, pel seu 30 aniversari.
  • Premi Llotja a les Falles: Falla Plaça de l’Arbre, pel cant de l’estoreta velleta.
  • Premi Llotja Extraordinari: Al Palau de la Musica de València, pel seu 30 aniversari.
  • Premi Llotja Especial: A l’equip de redacció de l’expedient de la candidatura de la festa de les Falles valencianes a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat: Jorge M. Porc Monllor, Javier Mosses Hernando, Josep Lluis Marin, Gil Manuel Hernandez Martín i José Martínez Tormo.
  • Premi Llotja de Comunicació: Al periodista Julio Tormo Ases, per la seua trajectòria professional i en especial amb el món de les Falles.
  • Premi Salvador Debón: Gregorio Acebedo.