Guadassuar rep aquest cap de setmana la visita de la imatge pelegrina de la Mare de Déu

0
415

Guadassuar rebrà aquest cap de setmana la visita de la imatge pelegrina de la Verge dels Desemparats organitzada per la parròquia Sant Vicent Màrtir amb la col·laboració d’entitats de la localitat, com el col·legi diocesà Sant Francesc, la falla La Barraca, els Júniors, confrares, festers i associacions culturals i musicals, ha indicat el rector Juan Sivera.

A causa de la previsió meteorològica, la comissió organitzadora de la visita ha fet alguns canvis en la programació dels actes per a adaptar-los a les precipitacions previstes.

D’aquesta manera, la imatge arribarà hui, divendres, a les 10.30 hores al col·legi diocesà Sant Francesc de Guadassuar, que celebra el seu 50 aniversari, “on l’acolliment se celebrarà en el pavelló cobert, en lloc de realitzar-la al pati”. Així mateix, romandrà en el centre fins a les 17 hores per a rebre l’homenatge dels alumnes i el pavelló acollirà la celebració d’una missa amb la participació de tota la comunitat educativa i ofrenes de les diferents etapes.

El divendres a la vesprada, la imatge visitarà, amb el ´Maremóvil`, la residència d’ancians Solimar i el cementeri, i posteriorment serà traslladada a la parròquia Sant Vicent Màrtir de la localitat, on tindrà lloc l’acte de recepció per part de l’Ajuntament i se celebrarà una missa pels malalts i una vigília organitzada per Júniors La Misericòrdia, i tant la nit del divendres com del dissabte, serà vetlada en diferents torns, ha assenyalat el rector.

El dissabte, 26 de març, al matí estava previst una trobada de la imatge de la Verge amb la imatge del Crist de la Penya que es realitzarà, finalment, el diumenge abans de la processó. Al llarg del dia tindran lloc diferents celebracions, com la missa pels difunts i la dels xiquets així com una ofrena de flors, coordinada per la Falla La Barraca. Per a tancar la jornada del dissabte, després de la missa de les 20 hores se celebrarà un concert.

El diumenge, els actes començaran amb el res del Rosari de l’Aurora a les 7 hores. Posteriorment se celebrarà la “Missa d’Infants”, a les 10 hores, i la missa solemne, a les 12 hores, que finalitzarà amb la presentació dels xiquets a la Mare de Déu. A la vesprada, els carrers del poble acolliran la solemne processó, amb la qual s’acomiadarà a la Verge.