La Setmana Santa Marinera de València anuncia les seues celebracions del 2022

0
440

Després de la presentació a l’Ajuntament de València de les publicacions de la Setmana Santa Marinera de València 2022, demà dijous 24 de març a les 20:00h, en la sala d’actes de l’Ateneu Musical del Port, el periodista Vicent Juan Martínez presentarà el Llibre Oficial, les guies i la nova APP dirigida a mòbils Android.

Vicent Juan, va ser nomenat presentador de les Publicacions en 2019 i durant dos anys ha col·laborat amb la Junta Major en el moment de, malgrat la pandèmia, presentar el Llibre Oficial l’any 2020 i 2021.

El periodista del Canyamelar va ser un dels rostres més populars dels informatius en l’última etapa d’emissió de la desapareguda Televisió Autonòmica Valenciana, Canal 9 i en l’actualitat, exerceix com a professor.

El divendres 25 de març, serà l’Església de La nostra Sra. dels Àngeles el lloc en el qual es durà a terme la lectura del pregó de la Setmana Santa Marinera 2022 per part de Sr. Rafael Company i Mateo, nascut en el Cabanyal i director del Museu Valencià de la Il·lustració i de la Modernitat (MUVIM).

L’actual director del MUVIM i Pregoner de la Setmana Santa Marinera 2022 és llicenciat en Geografia i Història –secció Història de l’Art- per la Universitat de València i Tècnic Superior de Serveis Culturals de la Diputació de València des de l’any 2000, a més en el seu currículum s’inclou també la tasca de coordinador tècnic del Gabinet Valencià
de Numismàtica en el Museu de Prehistòria de València i Coordinador cultural dels Aules de Tercera Edat (LLIGUE) de València-L’Eixample des de l’any 1989.

L’acte de l’anunci de l’arribada de la Setmana Santa tindrà lloc a les 20.00 h. i, després de la lectura del pregó, es completarà amb l’actuació de la Societat Casino Musical de Godella.