Hijas de Carmen Esteve porten des de 1949 a la part alta del sector de la indumentària valenciana

0
649

Més de 7 dècades vestint a falleres,ens parlen de les tendències i el seu treball.

Hijas de Carmen Esteve és una de les empreses d’indumentària valenciana més importants de la Comunitat Valenciana. La seua fundadora, Carmen Esteve, va crear en 1949 una empresa familiar que hui segueix sent un referent al món de les Falles; i gràcies als seus treballs han creat un segell de prestigi, tradició, qualitat i bellesa.

Les germanes Ana i María Rubio, al capdavant de la firma, parlen al programa ‘Vive las Fiestas’, de 7 Televalencia, de les novetats i del seu treball.

I és que, el procés artesanal de la creació del joc de mocador i davantal ha anat passant de generació en generació, hui dia ja la tercera, continua amb el llegat que li van deixar les seues fundadores. D’aquesta forma, María, Ana, Carmina, Olga i Juan representen i gestionen aquesta tradicional empresa reconeguda pel seu excel·lent treball.

En el taller de Hijas de Carmen Esteve, situat en un antic molí arroser de la ciutat d’Algemesí, es poden trobar infinitat de ‘manteletes’, des de les quals estan realitzades manualment i inspirant-se en dibuixos antics fins a peces de creació exclusiva