Vives i Mari inspira a l’autora del cartell per a les Falles de Dénia 2017

0
341

’11 falles, 11 colors’ es el títul del cartell, un cartell que va arrancar molts aplausos en els asistents.

Ahir va tindre lloc la Presentació del cartell de les Falles de Dénia 2017, realitzat per la jove disenyadora de Dénia, la senyoreta Diana Arias.

L’acte va ser presentat per Ana Sobrecases, Fallera Major de Dénia 2012. Tot seguit, Diana va tindre la paraula, ens va explicar tot el procés seguit per a la que será la imatge de les properes festes josefines. Com d’una idea al seu cap, va fer tot un treball d’investigació per poder plasmar-ho. Ella habia sigut fallereta de menuda, va buscar algo exclusiu en les falles de Dénia, fins caure en el que es el dibuix de la tela del tratge que les Falleres Majors de Dénia porten en exclusivitat desde fa un anys. Diana, es va desplaçar fins al taller on la fabriquen, Vives i Mari, qui van posar tota la ajuda a la seua disponibilitat, alli Diana, va triar 11 colors, uno per cada falla de Dénia que donarien color a eixes flors de tan bonic dibuix. Vives i Mari va confeccionar una mostra de com quedaria aquest teixit, la qual vam poder vorer ahir.

Una volta plasmat el dibuix, Diana va triar la lletra, i va desarrollar el cartell seguint la simetria que desde Vives i Mari li marcaren que deu de seguir aquest dibuix.