I Desfilada d’Indumentària Valenciana del Gremi d’Artesans de Sastres i moditas C.V.

0
535

El Gremi comença el curs amb una nova activitat amb les seues agremiados d’indumentària valencianastrong>
Dijous que ve 20 de setembre, a les 20h, el Saló Stolz de l’Ateneu Mercantil de València torna a comptar amb 10 noms clau de la institució.
Les signatures L’Atelier de la Seda, Coses Cucas, Eugenia Puertes Indumentaristas, L’ Ú i Dues Indumentària Valenciana, Carlos Salvador Taller d’Indumentària, Els Barraques Carmen Asins, Margarita Vercher, Marian Indumentària Valenciana, Cancan en pac i Flor Carmen Bueso estaran presents en la passarel·la on mostraran les seues novetats, tendències i corts de la indumentària tradicional valenciana en un esdeveniment que també compta amb un caràcter solidari.
En les oficines de l’Escola de Formació del Gremi (Pl. Ajuntament, 2 – 3ª) ja està a la venda els tiquets per a gaudir de la desfilada, els beneficis de la qual seran destinats a l’Associació Aspanion Xiquets amb Càncer, organització que des de 1985 ofereix suport psicològic, social i econòmic a malalts i familiars. Les entrades són a 5€, amb possibilitat de col·laborar també a través d’una fila ZERO.
Una nova manifestació amb la qual el Gremi promou la divulgació del treball dels professionals en indumentària tradicional, que se sumisca al PREMI JOIA, i que explica ja amb cinc edicions reconeixent l’excel·lència de les empreses valencianes.