I Setmana de la Costura del Gremi Artesà de Sastres i Modistes Comunitat Valenciana

0
335

Del 13 al 16 desembre, en el Saló Stolz de l’Ateneu Mercantil de València.

Set posades en escena componen el Programa de Desfilades de la primera edició de la SETMANA DE LA COSTURA, patrocinada i organitzada pel Gremi Artesà de Sastres i Modistes de la Comunitat Valenciana.

Este matí Fran Tochena, Mestre Major del Gremi junt amb Carmen de Rosa, Presidenta de l’Ateneu Mercantil de València, han presentat la passarel·la als mitjans junt amb els dissenyadors participants.

El dimarts 13 obrirà la passarel·la LUIS M. ROCAMORA per a presentar les seues inconfusibles propostes que unixen tradició i avantguarda.

El dimecres 14 serà el torn de BROTOCÓ ATELIER amb els seus exclusius accessoris amb una original posada en escena. I, a continuació, la mestria de VERA ATELIER, referent en costura valenciana, de recent incorporació a la Junta de Govern i Escola del Gremi.

El dijous 15, DOLORES irromprà sobre la passarel·la amb l’elegància clàssica de les seues creacions. I tancarà la jornada ROSA BLASCO amb la seua acostumada mestria en costura i pelleteria.

La jornada de clausura, divendres 16, correrà de la mà de GRETA, que presenta noves creacions en costura infantil i un avanç de la seua línia per a jóvens Greta by Claudia B. I després, un nom clau del disseny de la Comunitat Valenciana. HIGINIOMATEU serà l’encarregat de clausurar la I Setmana de la Costura.

Les firmes participants en esta edició conformen una magnífica representació de l’ampli palmito de possibilitats estilístiques de la Costura Valenciana, oferint des d’un marc incomparable com el del Saló Stolz, en ple dins de València, tota l’essència i creativitat de cada un dels seus dissenyadors.

Amb esta iniciativa, el Gremi fa un pas al front en la seua comesa per dur a terme les labors de promoció de l’artesania i la costura de les empreses, firmes, dissenyadors i modistes adscrits a la institució.

Programa Desfilades I Setmana de la Costura