III Festival de Paelles Benèfic del Marítim

0
195

L’Agrupació Falles del Marítim celebrarà el III Festival de Paelles Benèfic diumenge que ve 16 d’octubre, en l’esplanada enfront de l’Hotel les Arenes, junt amb la demarcació de la Falla Blocs Platja, sent esta una jornada de “germanor” entre totes les Comissions de l’Agrupació.

La finalitat de l’esdeveniment té un caràcter benèfic amb l’arreplega d’aliments per a Creu Roja com vénen fent durant tres anys consecutius.

La campanya plantejada és “UN FALLER UN KILO”. També col·laboraran solidàriament en la “ARREPLEGA DE TAPS DE PLÀSTIC” per a ajudar la xiqueta LUCIA amb una edat de 14 anys i que té una malaltia rara neurodegenerativa “Distrofia Simpàtic Refleja”, va començar per la cama dreta i desgraciadament la malaltia avança per tot el seu cos. Els metges no troben tractament, necessita una Cambra Hiperbàrica, en altres tractaments que li ajuden a millorar la seua qualitat de vida.

Durant el matí hi haurà unflables per als xiquets i disc-mòbil per a tots els assistents, i en acabant de dinar, es podrà continuar disfrutant amb la MACRO DISC MÒBIL fins a les 20:00 hores, on es donarà per finalitzat el Festival.