Inscripció per a la Macrodespertà Major i Infantil 2019

0
368

l termini per a apuntar-se en esta cita tan important és del 8 al 22 de gener

Arribem a una nova edició de la clàssica despertà, i, amb la finalitat de seguir en la tasca, amb més afany fins i tot, si és el cas, des d’esta Junta Central Fallera i amb la col·laboració de la Comissió de Falla Mossén Sorell–Corona, volem iniciar les nostres festes amb una altra Gran Despertà el dia 24 de febrer de 2019. La Despertà Infantil donarà començament a les 7:20 hores i la Macrodespertà Major a les 7:30 hores.

La inscripció serà de quatre fallers per comissió més un suplent, que tinguen el curs de CRE o el de RGCRE aprovat en el moment de la inscripció. La data d’inscripció és del 8 al 22 de gener.

La inscripció per a les dos Macrodespertaes, es realitzarà per la secretaria virtual de Junta Central Fallera.

La inscripció per a la Macrodespertà Infantil s’entregarà en mà en la Delegació d’Infantils. La inscripció treta per la secretària virtual i l’autorització paternal.

Les credencials per a le dos despertaes es repartiran en la Junta Central Fallera els dies 18, 19 i 20 de febrer de 18:00 a 20:00 hores en les Delegacions de Festejos i Infantils i Joventut.

El dia de la Despertà, esta acreditació serà obligat portar-la en un lloc visible per a procedir al lliurament dels Trons de Bac i bombetes, havent de mantindre-la visible durant tot el recorregut de la Despertà.