La Fallera Major de Carlet 2019 també confia en Agustín i Amaia

0
635

Aquest cap de setmana a la Casa de la Cultura de Carlet es va exhibir l’exposició amb els aderezos, pintes, complements i vestit de valenciana que lluirà Lara Ocheda Pla, la quarta Fallera Major de la ciutat en la història de les falles de #Carlet, en el present exercici 2019.

Lara ha sigut fallera des de 1992, amb tan sols cinc añitos, quan es va fundar la seua comissió, La Falla País Valencià de Carlet. Va ser Fallera Major Infantil en 1996 i Fallera Major en 2007 i va tornar a ser Fallera Major en 2017. Un currículum que no deixa indiferent a ningú. Enguany forma part de la seua cort d’honor la seua fallera major infantil de 2007 i la seua germana qui li passe el càrrec de #FM en 2017 ja que ella va ser la #FM en el 2016. Un any que serà d’allò més emotiu.

L’amanisc que Lara lluirà el dia de la seua presentació és un amanisc del ram, propi del segle XIX en perla cultivada i amb bany d’or enfilat amb perla de mostacilla i una gran varietat de grandàries de perles des d’1 mm fins a 5 mm. El collaret i la polsera d’un centre i 7 voltes de perla fina de 3,5 mm de diàmetre i l’agulla de mantilla s’ha elaborat a joc de l’amanisc.
Les pintes que lluirà el dia de la seua presentació són cisellades i repujadas a mà amb bany d’or, el vorell és barroc combinat també amb galeta i el centre de la pinta té l’escut de la Junta Local Fallera de Carlet, un treball delicat apropiat per a l’ocasió i en exclusivitat per a Lara Ocheda Pla, Fallera Major de Carlet de l’exercici 2019.
En l’acte van estar presents el president de la Junta Local Fallera de Carlet, Vicente Pueblas Marco, l’alcaldessa de la ciutat, M.ª Josep Ortega Requena, la cort d’honor, falleres majors i infantils de les diferents comissions de Carlet, familiars i amics.