Joaquin Garcia declara nul·la qualsevol elecció de president per a les falles 2021

0
432

El secretari general de Junta Central Fallera, Joaquin Garcia, declara nul·la qualsevol elecció de president per a l’exercici 2021 que s’haja realitzat virtualment. Així ho afirma en el comunicat que ha emés a totes les comissions i sectors de València:  

“Volem primer que res donar suport a tots els que esteu patint ja siga pròpiament o en familiars i gent propera aquesta pandèmia, i seguir animant-vos a que tots aquells que no siga precís, que esteu a casa.

Davant l’anunci d’una segona ampliació de l’estat d’alarma, des de la delegació d’Incidències i demarcacions s’informa que en quan ja no estiga vigent dit estat s’enviaran noves dates per als tràmits administratius de constitució de comissió, elecció de presidents, presentació de censos i renovació en els sectors, ja que segons el decret 463 i 476/2020 es suspenen els terminis administratius, i que segons ja va informar la delegació d’Incidències i demarcacions la tria de president té que ser presencial.

Al no ser possible aquesta cal recordar que qualsevol elecció de president anterior al l’aixecament de l’estat d’alarma podrà ser declarat nulꞏla. Fins a les hores les actuals directives romandran en actiu i amb totes les seues funcions”.