El Gremi de Sastres i Modistes de la Comunitat Valenciana ha presentat la imatge i les activitats del 775 aniversari de la institució

0
521

El Gremi Artesà de Sastres i Modistes de la Comunitat Valenciana ha presentat la imatge i els actes que se celebraran durant el 2022 amb motiu del 775 aniversari de la institució. La comissió organitzadora de les celebracions i activitats del 775 aniversari, composta per Fran Tochena, Enrique Pertusa, Manuel Camarasa, Ana Belén Sastriques, Rosa Mª Sanchis, Isabel *Parras, Jaime Guillem i Carmen Trujillo, ha anunciat que es durà a terme els següents actes:
ABRIL
Sopar de Gala a benefici de la Fundació *Maides.
Lliurament d’insígnies del 775 aniversari, a professionals agremiados/as.
MAIG
Ajuda per a Ucraïna: Recollida d’aliments, medicaments i roba.
Presentació del Mantell realitzat per a la Verge dels Desemparats.

JUNY
Premi Joia 2022.
Exposició d’Indumentària “Les joies de la Indumentària”.

JULIO
Reconeixement a professionals del Gremi, Institucions i Personalitats de la societat valenciana, que han ajudat a la nostra institució.

SETEMBRE
Cap de setmana cultural 775 aniversari: *Dansà Popular, Concert de Banda de Música…
Premie Agulla Brillant 2022.

OCTUBRE
Fira de la Indumentària i Costura.

NOVEMBRE
Setmana de la Costura.
Exposicions, xarrades i conferències.

DESEMBRE
Exposició 775 Aniversari. Sala d’Exposicions de l’Escola de Formació del Gremi.
Recollida d’aliments per a organitzacions benèfiques valencianes.

També, s’ha presentat la imatge que acompanyarà els diferents actes del 775 aniversari del Gremi, realitzada per Estudi mllongo. El resultat del logo és una cerca conceptual dels elements principals del Gremi, on la dissenyadora Marisa Llongo (www.mllongo.com) s’ha inspirat en el concepte de l’aniversari, la història de la institució i en els elements propis de la costura, com ara l’agulla (la Germanor de l’Agulla sempre va romandre en la història), el fil, el rodet, el joc tipogràfic com a picada d’ullet per a al·ludir a les franges de la Senyera. Els colors grana i l’or són la rematada perfecta d’un logotip que sintetitza la rellevància d’un Gremi contemporani, alhora que aspiracional.