Jose Espinosa i Cristian García presenten els seus projectes per Acacies Picaio

0
277

‘Que se salve qui puga!’ serà el lema de la falla gran, mentre que la infantil es crearà baix el lema de ‘Jardí Botànic’

La falla Acacies Picaio, dins dels actes preparats per a la celebració de la seua setmana cultural, presentà, el passat divendres 23 de juny, els esbossos dels que seran els seus monuments en les falles del 2018.

L’acte va estar presidit per les falleres majors del present exercici, la senyoreta Celia Pérez i la xiqueta Eva Garrido, els presidents Javier Paredes, Jose Luis Ibáñez i Manolo Vilanova, així com pel president infantil, Juan Carracedo.

Fins a la comissió del barri de Benicalap van acudir els artistes fallers en qui han dipositat la confiança per a l’elaboració d’un dels pilars fonamentals de les festes de Sant Josep, els monuments fallers.

Per a la falla gran Acacies Picaio compta este any amb el bon fer de José Francisco Espinosa, l’obra del qual estarà composta baix el lema ‘Que se salve qui puga!’. En el cas de l’infantil, per segon any consecutiu, serà Cristian García l’artesà encarregat de donar-li vida, en esta ocasió, amb el lema ‘Jardí Botànic’.