La celebració exprès de les preseleccions, la nova mesura de JCF

0
437

La Junta Central Fallera proposarà en el ple del pròxim dimecres la votació de diferents esdeveniments. Entre ells, la majoria són de la setmana de falles i de la immediatament posterior.

Per això, entre els actes a aprovar destaca un que tindrà lloc res més cremar-se les Falles 2021. Sí, ens referim a l’elecció de falleres majors i corts d’honor de 2022. Així doncs, es vol proposar el relleu de Consuelo Llobell i Carla García i les seues corts.

La proposta que ha d’aprovar la Junta Central Fallera i ratificar l’assemblea de presidents passa per celebrar un macro cap de setmana de preseleccions. Les 26 fases de sector es concentraran en tres dies: 10, 11 i 12 de setembre. Els barris que vulguen celebrar-ho als seus carrers ho podran continuar fent, però la JCF es compromet a facilitar espais per a dur-los a terme als quals ho demanen.

Per què volen fer aquests actes tan ràpid? La JCFvol escurçar els terminis per al següent sedàs: on es passarà de 73 a 13. Se sol·licita que el procés de ‘Elecció de les Corts’ s’accelere enguany. Per això, volen que La Fonteta‘ tinga lloc en menys de quinze dies des de l’inici de les proves. L’acte tindria lloc el 24 o 25 de setembre, amb l’aforament que haja autoritzat.

Mentre que la següent fase –Telefonada– ja seria més tranquil·la. Així doncs, JCF té pensat aconseguir que el nomenament de les falleres majors siga després del 9 d’Octubre.