La Crida 2017 reuneix a totes les Falleres Majors d’Alboraia

0
702

Les Falleres Majors d’Alboraia i els presidents de les 7 comissions que celebren aquestes festes josefines en el municipi, així com els seus fallers, es van reunir diumenge passat en la Plaça del Carmen per a donar la benvinguda oficial a les Falles 2017. El lloc es va omplir d’un ambient festiu i de veïns de la localitat que van acudir a presenciar la Crida 2017, una de les grans cites de la tradició que ha sigut organitzada per l’Ajuntament d’Alboraia i la Junta Local Fallera.

Els carrers d’Alboraia s’omplien poc abans de música gràcies al passacarrers que les comissions van realitzar, un recorregut que va acabar en la Plaça del Carmen, on va començar a les 12.30 hores la popular Crida. Allí, les Falleres Majors i els presidents de cada comissió van ser presentats públicament.

Les màximes representants de les falles van convidar a tots els veïns a gaudir de les festes i van donar la benvinguda a la celebració que s’allargarà durant les pròximes dues setmanes.

En la mateixa línia va parlar l’alcalde d’Alboraia, Miguel Chavarría, que va acudir a la cita junt a la resta de la corporació municipal. El primer edil del consistori va voler ressaltar les novetats que s’havien incorporat enguany a la festa, com la Macrodespertà. A més, va felicitar a la Junta Local Fallera per l’esforç dipositat.

Al seu terme, els fallers que van assistir a l’esdeveniment es van desplaçar cap a la casa del Conde Zanoguera, situada en la Plaça de la Constitució del municipi, per a presenciar la inauguració dels ninots. A més, l’Ajuntament d’Alboraia va repartir orxata entre els presents en un dia en el qual el bon temps acompanyava a la celebració fallera.