La Crida de 2017 comptarà amb un vídeo mapping en el Centre Cívic

0
519

La Federació Junta Fallera de Sagunt introduirà algunes novetats en l’acte de la Crida que les Falleres Majors de l’entitat comarcal, Raquel Martín Genovés i Ana Isabel Daurat Capsí, presidiran el pròxim mes de febrer, un dels actes més importants del mes pre josepet ja que marca l’inici oficial de la festa fallera en el Camp de Morvedre. D’estes novetats es va informar les comissions durant el dia d’ahir en la reunió de presidents que va tindre lloc en el Museu Faller després de la parada nadalenca.

D’esta manera, una de les novetats que s’introduirà en este acte és un vídeo mapping, és a dir, una projecció que es durà a terme sobre l’edifici del Centre Cívic de Port de Sagunt, lloc habitual d’este esdeveniment, on es podran veure diverses imatges que faran les delícies de tots els presents. Esta tècnica audiovisual ja s’ha utilitzat en diversos actes fora de les nostres fronteres comarcals com, per exemple, en la Crida que es va dur a terme per a celebrar la declaració de les Falles com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la Unesco.

Així, doncs, amb la introducció d’este nou element en este acte, es modificarà probablement l’orde del mateix procedint-se, en primer lloc, a l’entrega de recompenses tant als infantils com als adults amb major recorregut dins de la festa josefina, per a passar, posteriorment a la lectura de la Crida per part de les Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt. Després del discurs, es durà a terme la projecció del vídeo mapping que finalitzarà amb un espectacle pirotècnic.