La falla Albereda – Av. França va lliurar el VI Premi Monfort a la cantant Sole Giménez

0
56

L’acte va tindre lloc el dijous 17 de gener i va comptar amb la presència de Sara Larrazábal i Maria Chaqués, Regina dels Jocs Florals.
La Falla Albereda- Avda França va lliurar el VI Premi Monfort 2019 a través dels quals es ret homenatge a la tasca cultural realitzada per Vicente Monfort, a més d’aportar el seu granet d’arena a la declaració de les Falles com a Patrimoni Cultural Immaterial de la UNESCO.

La guardonada d’enguany ha sigut Sole Giménez, cantant solista, antigament component del grup Presuntos Implicados, que va ser premiada per la seua trajectòria dins del panorama musical.

El jurat del Premi dels Arts Vicente Monfort va estar presidit per Manuel Cabrera Faus, President de la Comissió, i integrat per Miguel Prim Sorribas, empresari i president de falla; Pepe Navarro, locutor i periodista musical; Cristina Martínez Martínez, mestra, i fallera de la comissió; i per Miriam Manduh el Zagh Monfort, estudiant de psicologia, i neboda de Vicente Monfort; els quals van voler premiar en aquesta edició ,a la cantant per la seua dilatada carrera en el món de la música.

Sole Giménez va nàixer a París, però l’any 1981 es va traslladar a València on va començar a estudiar Belles arts, per la qual cosa es considera una valenciana més, i ha sigut guardonada amb diferents premis, entre ells destaquen els premis Ondas i els premis Amigo en els anys 1994 i 1999 i la seua nominació als Grammy Llatins.

L’acte va estar presidit pels màxims representants de la comissió, i va comptar amb la presència de la Fallera Major Infantil de València, Sara Larrazábal, així com amb la Regina dels Jocs Florals Maria Chaqués.

Manuel Cabrera, President de la Comissió, va reconèixer la incansable tasca que la seua comissió va desenvolupant any rere any en favor de la cultura , tal i com Vicente Monforte va realitzar, i que donen nom al premi.

L’acte a més es va desenvolupar, en un ambient familiar i s’ha convertit ja, en una cita imprescindible del calendari faller.