La Falla Alqueries de Bellver- Garbí celebra Sant Joan el dia 23 amb un carrusel d’activitats

0
597

Diuen que és la nit més màgica de l’any. Diuen que la nit de Sant Joan és una nit plena de desitjos satisfets, a més de ser la nit en la qual celebrem l’anhelada arribada del solstici d’estiu. Un dia així mereix una celebració en gran. I així és com ho tenen preparat els fallers de Alqueries de Bellver.

La jornada del dissabte 23 de juny començarà a les 12:00 h amb el que més els agrada als xiquets: prepareu-los el vestit de bany perquè hi haurà uns d’inflables aquàtics impressionants! Mentre ells fan els saltimbanquis, els majors podran gaudir de diverses activitats, i per descomptat, no pot faltar el ja clàssic i típical spanish “cinquè i tapa”.

Al migdia paella, i després els clàssics jocs de taula: truc, parchís, va dominar… I a les 18:30, un tardeo d’aqueixos que fan història, fins a l’hora per a sopar. Havent sopat, cremaren el Carrusel, que és la foguera que la delegació d’infantils ha preparat amb moltíssima il·lusió, i com a colofó, una gran discomóvil fins a les 3 de la matinada.

Demana un desig i es complirà. T’ho vas a perdre?