La falla Cuba-Literat Azorín qüestiona la seua il·luminació fallera

0
369

Hi ha expectació sobre si farà o no encesos la comissió Cuba Literat Azorín, estan estudiant les restriccions del bàndol faller per a decidir què fan.

El pròxim 8 de març s’encendran les llums de les comissions falleres que opten a concurs, les més espectaculars. Hi ha expectació sobre si farà o no encesos la comissió Cuba Literat Azorín, estan estudiant les restriccions del bàndol faller per a decidir què fan.

Per part seua, la falla guanyadora de 2018 Cuba Puerto Rico iniciarà el muntatge el dimarts. L’empresa Ximénez de Puente Genil serà l’encarregada de la il·luminació d’aquesta demarcació. Tenen previst fer un homenatge al Parc Central, que acaba d’obrir al públic a pocs metres de la comissió. Tindrà importància el verd, l’arbratge i l’aigua. Tindrà 500.000 leds al llarg de 200 metres quadrats i 31 arcs. La il·luminació s’encendrà a les 20.30 hores.

La comissió Cadis els Centelles s’estrena en la màxima categoria d’il·luminació amb l’empresa Granja, d’Alacant. Jugaran amb la geometria, quatre portades de 16 arcs modulars led grans. Les encendran el 7 de març, un dia abans com és tradició en la demarcació. En el marítim, la falla Malva-rosa Ponz Cavite muntarà un disseny innovador amb les típiques garlandes. Faran encesos tots els dies a les 20 hores.