Els infantils de Palleter aprenen a plantar l’esperança

0
584

Recentment començades les vacances nadalenques, era el moment de donar a conèixer a tota la comissió infantil de la Falla Palleter-Erudit Orellana, el seu important projecte per a l’any 2018.

Comencem la vesprada amb un taller de jardineria gràcies a la col·laboració de l’empresa VERDECORA. Els nostres xiquets van aprendre el procés de plantar i cuidar un bulb…., i veurem si acaben el seu treball amb èxit doncs el seu resultat serà part de la decoració de la seua falla infantil d’enguany.

A continuació Begoña Llona, vicepresidenta i integrada en la delegació d’infantils, va ser l’encarregada de presentar-nos a Salvador Dolz, el nostre artista faller infantil, que ens va explicar breument el seu projecte, després de desvetlar-se amb gran il·lusió i curiositat per part de Lola i Nacho, la nostra Fallera Major i President Infantil, en conèixer per primera vegada l’esbós del seu fallita.

Els tres protagonistes de l’acte van tenir oportunitat de signar junts el contracte infantil d’aquesta bonica falla plena d’esperança i bons desitjos. En tot moment van estar acompanyats per Carolina i Kepa, Fallera Major i President, que van voler compartir aquesta vesprada de positius desitjos amb els infantils de la comissió. També volem agrair la presència d’altres comissions infantils del Botànic.