La Falla del Duc celebra el 50 aniversari de la comissió infantil

0
671

La Falla Duc de Gaeta-Pobla de Farnals anomena als seus màxims representants per al present exercici, any en què celebren el 50 aniversari de la comissió infantil.

La senyoreta Verónica Sánchez Miravalles i la xiqueta Victòria Mínguez Del Olmo seran les Falleres Majors 2018; mentres que, el xiquet Marcos Soriano Vidal serà el nou President Infantil, compartint el càrrec amb son pare, Marcos E. Soriano, President de la comissió.

La lectura de l’acta va ser acollida amb gran satisfacció per part dels acabats de triar, que no van poder ocultar la seua il·lusió i alegria al rebre l’aplaudiment unànime dels presents, en una nova gran nit per a la Falla Duc de Gaeta – Pobla de Farnals, la “Falla del Duc”.

El President, Marcos E. Soriano, que complix 24 anys al capdavant de la comissió, va felicitar públicament als acabats de triar, brindant junt amb la resta dels fallers per un any que no van a oblidar i en el que compten amb l’al·licient afegit de la celebració de les Bodes d’Or de la comissió infantil.

Enhorabona!