La falla Els Barris convoca el primer concurs de xarangues de Torís

0
305

El conjunt guanyador rebrà 800 euros en metàl·lic, encara que hi haurà premis per a tots els participants
La comissió consolida així la seua aposta per la música amb un esdeveniment que suma forces amb la tradicional desfilada de bandes
La falla Els Barris de Torís organitza el seu primer concurs de xarangues el pròxim 31 de març, hores abans de la cremà dels monuments fallers. A partir de les 19 hores, en la seua demarcació, cinc xarangues seleccionades per ordre d’inscripció posaran el fermall d’or a les falles de la localitat, que se celebraran enguany des del 28 de març i fins a aqueix mateix diumenge.

La xaranga que s’alce vencedora rebrà un premi en metàl·lic de 800 euros, 200 per a la segona classificada i 100 per a la tercera. Els dos conjunts restants no s’aniran de buit. La comissió els obsequiarà amb un pernil.

Els interessats a participar tenen de termini fins al 28 de febrer per a formalitzar les seues inscripcions. Les bases estan disponibles en la pàgina de Facebook de la comissió.

Un nou acte que se suma a la desfilada de bandes que Els Barris organitza per quart any consecutiu el matí del dissabte 30 de març. En aquesta ocasió, el pasdoble de la comissió serà dirigit per Jesús Perelló, director de la Unió Musical de Godelleta