La Falla Montesa Dr. Marañón dona el relleu a la nova Falla Blas Gámez – Àngel Villena en la seua presentació

0
685

Dissabte passat dia 27, tenia lloc l’acte de la presentació de la Falla Montesa Dr. Marañón, per a l’exercici 2018-2019. Un acte que va voler marcar una fita en la història de les falles amb un senzill acte de “traspàs de poders” entre la que va ser fins al passat exercici la falla més jove de la ciutat i la Falla Blas Gámez – Ángel Villena, que recollix enguany el testimoni de ser falla de nova creació, en els quals seran supervisats per JCF per a la seua aprovació definitiva, fet que en el cas de Montesa va tindre lloc recentment.

L’acte va ser amadrinat per les Falleres Majors de l’exercici 2017-2018, Maria Dolores Verdeguer i Vázquez i Laura Martín i Sánchez, que van ser les encarregades d’entregar als convidats un quadre commemoratiu d’aquest acte. Tot això sota l’atenta mirada de Silvia Fernández i Ruiz i Natalia Perelló i Guillen, fallera major i infantil respectivament, i Julian Pardo i Pardo i Miguel Ángel López i Moragón, presidents de tots dos exercicis fallers,

En aquest breu i senzill acte, Rubén Hernandis, vicepresident 2n de l’exercici 2017-2018 va tindre paraules de record per als actes celebrats en els primers anys de la falla Montesa, en els quals s’ha innovat en favor de la festa, com els premis de la tapadora del Comú, i en els quals s’ha obert el casal a totes les falles de València, i que continuant amb aquest llegat s’ha volgut traslladar la “germanor fallera” a un acte tan important com la presentació.

I és que aquest relleu suposa no solament un intercanvi de quadres, sinó també un acte d’agermanament entre falles, un fet que actualment ha quedat relegat a un segon pla de la festa. La presència de Marta Pérez i Sanchis, Fallera Major; Jesús Pérez i Sanchis, President; Laura Bóveda i Aleixandre, Fallera Major Infantil i Jose Francisco Chapinal i Alabort, President Infantil, tots ells de la Falla Blas Gámez – Ángel Villena, van completar el quadre d’honor.