La Falla Plaza de la Merce li ret homenatge Rocío Gil

0
610

La Falla Plaça de la Mercé ha volgut homenatjar a la que ha sigut la màxima protagonista de les Falles 2018

Tot i que Rocío ja es va acomiadar oficialment en el sopar d’acomiadament que es celebrà el passat 5 d’octubre, la seua comissió ha desitjat ser l’última en celebrar el magnífic regnat que ha protagonitzat la que va ser la màxima representant de la falla el 2017. En l’acte presentat pels periodistes Susana Remohí i Vicent Sempere, els assistents viatjaren darrere en el temps per explorar els moments més especials de l’any de Rocío. Els salons La Hípica de València van ser testimoni de les intervencions dels quatre presidents de la comissió Plaça de la Mercé, de Daniela Gómez, de la seua mantenedora Ana Cuesta o de les components de la seua Cort d’Honor, que gravaren un emotiu vídeo en què van repazsar l’enorme varietat d’experiències noves que han viscut juntes.

Entre els assistents, no van voler faltar els membres de la seua comissió, Daniela Gómez i la seua Cort d’Honor, la directiva de JCF i el seu president, Pere Fuset, així com persones properes al regnat de Rocío.

La vetlada va concloure amb els parlaments de la germana xicoteta i del pare de Rocío, que li dedicaren unes paraules precioses que la emocionaren. Després d’elles, Rocío es va acomiadar per última vegada com a màxima representant de les Falles 2018 amb un ‘fins sempre’. El colofó va arribar de la mà de la falla Plaça de la Mercé, que prepararen una darrera sorpresa per a Rocío: un cor rociero que posà en peu a tots els allí presents.

Fotografies: Josep V. Zaragoza

JVZC1894