La Basílica demanda que l’ofrena es realitze enguany acudint a les parròquies

0
43
Fuente: El Confidencial

La Basílica de la Verge dels Desemparats, davant la proximitat dels típics dies fallers del mes de març, ha instat a totes les comissions falleres i particulars que vulguen realitzar ofrenes florals a la Mare de Déu a acudir a les seues parròquies corresponents on hi haurà un espai delimitat i un horari per a aquestes ofrenes, per indicació de l’Arquebisbat.

En el context de cancel·lació de tots els esdeveniments per la pandèmia de Covid-19, “preguem encaridament a les comissions falleres i fidels devots particulars que, si volen fer ofrenes florals, acudisquen a la parròquia més pròxima de la seua demarcació, ja que la Real Basílica no té capacitat logística per a acollir tota la quantitat de flor que durant els dies 17 i 18 de març els fallers haurien de depositar en la Plaça de la Verge” en la tradicional Ofrena, suspesa enguany, destaquen des de la Basílica.

De forma natural, “durant tot l’any, són molts els fidels que ofereixen flors a la Verge, habilitant per a això la davant-sala del cambril. Que bonic és que mai li falten flors a la nostra Mare!”, subratllen des de la Basílica.

No obstant això, durant els tradicionals dies fallers atendran “en la mesura que siga possible, únicament les peticions d’entitats o associacions que solen participar tradicionalment en l’Ofrena i que ho sol·liciten per correu electrònic a través de l’adreça de la basílica.

“Esperem que les condicions sanitàries vagen millorant durant aquest curs perquè la nostra Patrona puga tenir com es mereix la seua tradicional Ofrena”, precisen des de la Basílica, i demanen “que la Verge Santíssima continue emparant al poble valencià i faller sota el seu mantell de clemència, demanant que estenga de forma especial el seu consol per tots els morts i víctimes d’aquesta pandèmia”.